🏅IronMan Vitoria🏅

🏅IronMan Vitoria🏅

Odissea, així és com definiria aquest IM. Primer per la quantitat de vegades que es va posposar, fins a tres vegades ens van canviar la data de l’esdeveniment, però si una cosa tenia clara és que havia de fer-lo.

Però, no us penseu que la cosa va acabar aquí, us explicaré a través d’un vídeo tooooots els contratemps que vaig tenir just abans de la prova, ja us dic que vaig estar a punt de no correr.😢

El dia començava amb boira, i per desgracia ens van suspendre la natación🏊♀️❌,. Em vaig quedar una mica decebut, jo volia fer tot l’IM i sabia que això em perjudicava, però bé, el meu objectiu no era altre que ser finisher.

Puc dir que els 180km de bici són ràpids, em van sortir 35kmh de mitjana, però no són plans, ni de bon tros, de fet ens inclouieron un parell d’emboscades en nous trams amb rampes que t’amrraven a l’asfalt. La veritat és que vaig anar amb la precaució de no passar-me, i a la fi vaig marcar menys watts dels que tenia planificats, tot i així tenia els meus dubtes de saber com respondrien les cames a l’contactar terra.

Els 42km de run es van fer durs, transcorrien per un parc als afores de la ciutat i es van fer alguna cosa monòtons. El pitjor va ser la calor i el sol, especialment els ultims 10km que les cames ja pesaven com pedres.
Així i tot supercontent😁, vaig poder mantenir un bon ritme, de fet vaig fer el 4rt millor run de la meva GGEE.

A la fin 44 posició de la general i 8 del meu Grup d’edat, que mes puc demanar!?.

Això sí, el millor és l’arribada, el moment en què saps que els has aconseguit, abraces a la teva família orgullosa de tu, creues la meta i se’t omplen els ulls de llàgrimes recordant el sofriment, la quantitat d’hores que li has invertit, el temps que has deixat d’estar amb la teva éssers estimats per aconseguir aquest gran objectiu.

Si us dic la veritat …. ja estic mirant dates per a 2022 … 😎

Moltes gràcies a @evaflorido, Pau, a @ 8ulldog75 a @gri_simplemente a @rafafdzb i Naza, per acompanyar-nos en aquest dia tan especial.