Qui som?.

Xevi Solà Rubio  (ROPEC 016983)

Master d’alt rendiment en esports cíclics (  HP Sports Science ,Universitat de Murcia)

Entrenador nacional de triatló de nivell I i II de la federació espanyola de triatló.

Especialista en trail running (Universitat  Francisco de Vitoria).

CFSC nivell 1.

Infermer diplomat.

Al llarg de la meva vida he practicat diversos esports,  a partir de l’etapa adolescent ja vaig encaminar la meva pràctica esportiva cap als esports de resistencia, començant pel ciclisme i el running. A partir de l’any 2012 vaig descobrir el món del triatló, per mi l’esport més complert i sacrificat que he practicat mai.

Així que al cap de poc temps vaig voler encaminar la meva vida professional cap al mon de l’esport, i així m’ho va brindar el CN Vic ETB, a on des de 2014 fins al 2019 hi vaig  desenvolupar tasques d’entrenador de triatló. Actualment  desenvolupo tasques d’entrenador personal d’esports de resisitencia, ja sigui per ajudar i motivar a la gent a la pràctica esportiva o bé planificant rutines d’entrenament per a tots els nivells (running, natació trail, ciclisme, perdre pes,etc.).

Xevi Solà

Guillem Boixeda Planas

Master de alt rendiment en esports cíclics (Universidad de Murcia HP sports science)

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la Universitat de Vic en l’itinerari
d’Alt Rendiment..

Entrenador personal.

Preparador físic.

Lligat a l’esport des de ben petit, a través del futbol, el tennis i bàsquet, els quals em van fer veure que l’exercici físic feia falta a la meva vida.

A partir de l’adolescència vaig deixar-ho tot per començar a practicar CrossFit i esports de resistència com ciclisme i córrer, acabant realitzant diversos triatlons.

Córrer em va apassionar i des de llavors que ho he fet de totes les disciplines i distàncies possibles, finalment centrant-me des de fa uns anys en les carreres de muntanya d’Ultra Distància.

Actualment, estic centrat en millorar el meu rendiment en aquest tipus de carreres i al mateix temps   desenvolupo tasques d’entrenador personal d’esports de resisitencia, ja sigui per ajudar i motivar a la gent a la pràctica esportiva o bé planificant rutines d’entrenament per a tots els nivells (running, natació trail, ciclisme, perdre pes,etc.).

Guillem Boixeda

Les  xarxes socials