Qui sóc?.

Xevi Solà Rubio – 20/10/1981 ,  Vic (Barcelona)

Master d’alt rendiment en esports cíclics (  HP Sports Science ,Universitat de Murcia)

Entrenador nacional de triatló de nivell I i II de la federació espanyola de triatló..

Entrenador personal.

Preparador físic.

CFSC nivell 1.

Socorrista aquàtic.

Infermer diplomat.

Des de ben petit he estat un apassionat de l’esport.

Al llarg de la meva vida he practicat diversos esports, bàsquet, tennis, tennis taula, futbol, i a partir de l’etapa adolescent ja vaig encaminar la meva pràctica esportiva cap als esports de resistencia, començant pel ciclisme i el running. A partir de l’any 2012 vaig descobrir el món del triatló, per mi l’esport més complert i sacrificat que he practicat mai, a on per aconseguir objectius no només cal tenir talent sinó que cal  posar-hi passió, coratge i hores, moltes hores.

Així que al cap de poc temps vaig voler encaminar la meva vida professional cap al mon de l’esport, i així m’ho va brindar el CN Vic ETB, a on des de 2014 fins al 2019 hi vaig  desenvolupar tasques d’entrenador de triatló.

Actualment  desenvolupo tasques d’entrenador personal d’esports de resisitencia per compte propia, ja sigui per ajudar i motivar a la gent a la pràctica esportiva o bé planificant rutines d’entrenament (running, natació trail, ciclisme, perdre pes,etc.).

Faig entrenaments personals a la gent de Vic, Osona i voltants. Us ajudo a complir els vostres objectius. A més a més, també faig entrenaments personalitzats online pels que visqueu més lluny.

Xevi Solà

Les meves xarxes socials