Qui som?.

Xevi Solà Rubio  (ROPEC 016983)

Master d’alt rendiment en esports cíclics (  HP Sports Science ,Universitat de Murcia)

Entrenador nacional de triatló de nivell I i II de la federació espanyola de triatló.

Especialista en trail running (Universitat  Francisco de Vitoria).

CFSC nivell 1.

Infermer diplomat.

Al llarg de la meva vida he practicat diversos esports,  a partir de l’etapa adolescent ja vaig encaminar la meva pràctica esportiva cap als esports de resistencia, començant pel ciclisme i el running. A partir de l’any 2012 vaig descobrir el món del triatló, per mi l’esport més complert i sacrificat que he practicat mai.

Així que al cap de poc temps vaig voler encaminar la meva vida professional cap al mon de l’esport, i així m’ho va brindar el CN Vic ETB, a on des de 2014 fins al 2019 hi vaig  desenvolupar tasques d’entrenador de triatló. Actualment  desenvolupo tasques d’entrenador personal d’esports de resisitencia, ja sigui per ajudar i motivar a la gent a la pràctica esportiva o bé planificant rutines d’entrenament per a tots els nivells (running, natació trail, ciclisme, perdre pes,etc.).

Xevi Solà

Eduard Subirana Morera (ROPEC 56900)

Màster profesional d’alt rendiment en esports d’equip (INEFC BARCELONA – BYOMEDIC FCBARCELONA).

Màster en direcció i gestió de l’esport( Universitat Pmpeu Fabra).

Graduat en Ciencies de l’actividad física i esport ( Universitat de Vic).

Per mi l’esport és un estil de vida, prova d’això és que no només n’he estat sempre un practicant i un apassionat, sinó que he fet de l’esport, la meva professió.

Des de sempre he practicat esport, des de ben jove essent jugador de bàsquet i posteriorment i fins l’actualitat entrenador superior d’aquest esport. No obstant, als voltants de l’any 2012 arriba un moment en que descobreixo els esports de resistència, inicialment el running i el trail running i posteriorment el ciclisme i la natació, esports que des de llavors practico diàriament participant en nombroses proves de curta, mitja i llarga distància.

Paral·lelament a aquesta passió i pràctica diària d’esports, primer d’equip i posteriorment individuals, sempre he considerat que la meva vida acadèmica havia d’estar enfocada en el món de l’esport, motiu pel qual vaig decidir estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport amb les posteriors especialitzacions tant en àmbits de rendiment esportiu com de gestió esportiva.

Actualment, combino la meva feina com a gestor i director esportiu amb tasques d’entrenament personal, sobretot enfocat als esports de resistència, del que puc ajudar als/les esportistes a assolir els seus  objectius i reptes mitjançant la planificació esportiva (adherència a l’esport i activitat física, pèrdua de pes, millora del rendiment en esports de resistència, assolir un determinat temps en una competició concreta, etc.).

Acompanyar un/a esportista en el seu procés d’assoliment d’objectius i reptes personals és quelcom molt gratificant per a mi a nivell professional

Eduard Subirana

Les  xarxes socials