🏊‍♀️🚴‍♂️🏃‍♂️Triatlo Platja d’Aro 2021🏊‍♀️🚴‍♂️🏃‍♂️.

Diumenge passat vam estar a l’última competició de temporada. Un triatló distania half, 2200m 🏊♀️, 90km de bici 🚴♂️, amb 1200m de desnivell i 20km corriendo🏃♂️.

Condicions dures, sobretot per l’onatge i el corrent al mar, la pluja i vent en el tram de bici, però bé … estem en el temps i lloc on volem ser, no ?, i a la fi tots tenim les mateixes condicions, així que fora excuses ia donar-ho tot.

La natació puc dir que em va anar força bé, sortia en el segon grup, i 6xto de la general, la veritat és que me la vaig prendre amb tranquil·litat, sobretot a nivell psiclógico, no volia atabalar-me, així que em vaig limitar a nedar a un ritme que no em sobrepassés.

A l’completar els 2200m vam iniciar el tram de bici de 90km, amb l’asfalt 100% mullat, el vent bufava fort, a més pujavem 3 ports d’uns 5 km, així que més del mateix, menjar, beure i guardar forces per passar els ports. Pensant sempre en que quedaven 20km de run que es podien fer molt durs.

Els 20km de run si us dic a l’veritat van ser força bé, no vaig córrer als meus millors ritmes,, de fet ho vaig fer a 4: 15min / km, però analitzant tot el triatló vaig veure que vaig fer bé en gestionar les forces. El Ironman va passar factura en les setmanes prèvies als entrenaments d’aquest half.

Així i tot estic super contento😁 i feliç pel resultat.

A la fin 5o😉 de la general, 2n V1, i amb ganes que arribi el proper any per donar-ho tot una altra vegada.
El millor …. sens dubte la família que sempre m’acompanya. Us estimo😍😍

Organització impecable de @ 100x100half, el van fer fora valor i com sempre van donar la talla.
Gràcies per les fotos de @ xtrem.photo oto i a @ billyfotograf.es