Triatló Sailfish costa brava 2018

Fi de temporada 2018. Temporada llarga, com totes les de triatló. Aquest cop  però, vaig deicidir concloure-la amb el Triatló Sailfish Costa Brava,

Aquest triatló tenia unes distàncies força peculiars, començàvem amb un tram de 1900m de natació en aigües obertes a la platja de Sant Pere Pescador, continumant amb 48 km no drafting amb bici i acabant amb uns 10km corrent.

La sortida es donava molt dora, cap a les 7:30 del matí, una natació amb un mar molt tranquil, A l’inici del tram vaig tenir algun estira i  arronsa amb algun participant  per aconseguir els peus dels triatletes de davants, però de seguida el grup es va estirar i vam poder imprimir un bon ritme.

Tot just acabar el tram de natació amb uns 28 minuts, m’esperava una transició força llarga, la veritat és que la recordava més curta. Tot i així motivat per la bona natació vaig saltar sobre la bici per seguir amb el ritme que havia marcat a la natació.

El tram de ciclisme molt bo, condicions desitjades, és a dir, sense calor i sense vent, i a més amb un recorregut totalment pla , va fer que sortís una promitg molt més alt del que podia pensar ( uns 37km/h). He de dir que en aquest tram em va atrapar un company de l’equip i aixó em va motivar a seguir pedalant amb força. Savia que el ritme era bo, i que no m’estava passant.

Tram de cursa a peu, les cames ja pesaven, tot i així vam treure forces suficient per marcar un molt bon ritme. Vam tenir una bona lluita amb el company, que al final va guanyar dispuntant-se la posició al esprint.

Al final posicio 10, i molt content dels ritmes que vaig competir. Ara toca refer-se i recuperar forces per una nova temporada.