,

Què és l’ entrenament personal online ?

entrenament triatló online

Entrenament personal online

Després de varies consultes que m’heu realitzat, he decidit fer un blog sobre els entrenaments personals online.

Aquest és un dels serveis que més ofereixo per gent que és de fora de la comarca d’Osona, tot i que també hi ha gent de la Comarca,  que també s’hi han acollit.

Les sessións poden anar dirigides per tot tipus de públic i a qualsevol tipus d’objectiu ( triatló, running, natació, trail,  perdre pes, etc), però si que cal tenir uns coneixements bàsics i tècnics de l’entrenament. Per a solventar-ho  disposo d’una consultoria, aquesta es pot realitzar via skype, o via watsapp. Des d’aquests canals es pot transmetre de forma fàcil i ràpida tots els coneixements  per què l’usuari pugui realitzar correctament les sessions d’entrenament.

Així doncs només es tracta de una planificació?

NO! El valor real que té aquest servei son, en primer lloc que és una programació totalment individualitzada, es té en compte el temps del qual disposes cada dia, per tal de poder compaginar la teva vida social, laboral, d’oci…etc amb els teus entrenaments. En segon , i que per a mi té moltissim valor son les consultes ilimitades, és a dir, disposes que un tècnic ( en aquests cas jo) que resoldrà TOTS  els teus dubtes en quan a l’entrenament de manera fàcil i ràpida.

 

Per a quin objectiu puc necessitar aquest tipus de entrenaments online?

Per qualsevol! ja sigui triatló, duatló, cursa a peu, correr per muntanya, nedar, baixar pes, recuperació de lesions o simplement estar en forma. Pero sí que he de ser franc,  necessites dos elements molt importants que el diferencien dels entrenaments personals presencials. El primer és que has de tenir una base, cal una mínima tècnica per tal de realitzar correctament els exercicis, i en segon lloc necessites certa motivació i força de voluntat. De totes maneres jo, com a entrenador, m’encarregaré de que aquests dos handicaps quedin resolts. Inclús en la majoria de casos el que recomano és alternar entrenaments personals presencials amb els entrenaments online (planif

icacions), sobretot quan l’ususari està en un nivell de iniciació.

Com envies els entrenaments?

Els entrenaments els envio setamana rera setmana via mail o watsapp. Fàcil i ràpid.

I si no puc fer algun entrenament?

No et preocupis! El valor que té la planificació és que és flexible i adaptable. Si un dia no pots entrenar, no passa res, podem modificar la setmana! El que sí que necessito que facis és que em reportis feedback, per a mi és importantissim saber com et van els entrenaments, els ritmes, les polsacions, watts, i sensacions que has tingut, per això sempre demano als meus pupils que m’enviin els resultats dels entrenaments. Només així es poden aconseguir uns entrenaments totalment individualitzats.

0 comentaris

Deixa un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *