,

Com adaptar l’entrenament de ciclisme als corrons?

bici

Com adaptar l’entrenament de ciclisme als corrons? ( quan plou per exemple):

Aquest és una de les preguntes que més em realitzeu els ciclistes en època de pluges.

“Xevi, avui plou, com adapto el meu entrenament als corrons ( rodillo)?”

El principal handicap que trobem en l’entrenament de corrons, almenys per a mi, és l’aborriment. Em resulta dur i aborrit a nivell psicològic , i creu-me, ho he provat tot…entrenaments variats, mirar pel·licules, sèries, jocs amb la tablets…etc… i sí, ho admeto, Odio els corrons!.

Potser la  època en que va resultat més agrait va ser durant confinament per COVID19  en que ens reuinem els amics i feiem sessions conjuntes online.

A continuació et detallo les meves recomanacions:

1. Sí és possible canvia el dia, estigues atent a la situació meteorologica dels propers dies, parla amb el teu entrenador i cerca el dia amb menys probabilitats de pluja. Ara bé….de vegades això no és possible per falta de temps, així que llegeix el següent punt perquè et donaré una bona noticia.

2. No cal que realitzis tot el volum que tenies planificat, si realitzes un 80% del volum  serà suficient, això si has de mantenir la part principal!. Pensa que durant les sortides hi ha estones en les que no pedales, o bé vas a roda… i estant  tancat a casa i sense que toqui l’aire estas desgastant energia en la termorregulació, cosa que fa que la fatiga augmenti.

Espero haver-te ajudat i comenta!.

Fins aviat

0 comentaris

Deixa un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *