Escapada al Tour 2018, dia 1/3

El passat dia 25 de Juliol vam poder gaudir del Tour de França 2018.

Arribavaem el mateix dia 25 a Bossost, poblet situat al nord est de la Vall d’Aran, així que allà vam deixar la furgo i vam fer el Portilhon direcció Bagneres de Luchon. 8 km amb pendents del 6 a 8%, port dur, però el vam fer amb bones sensacions, ja que ensumavem l’ambient del Tour.

port portilhon per bossost

El vam fer a ritme còmode, savent que ens faltava fer el peyresourde i després desfer el camí que haviem fet. Així que pugem , descansem i seguim una forta baixada cap a Bagneres de Luchon, vila des de on sortia l’etapa del Tour, mentre baixavem no paravem de pensar que allò, aquelles fortes pendents les hauriem de fer de pujada per tornar a Bossost.

Vam anar molt jusots de temps durant to el matí, vam trobar-nos tallat el poble de Bagneres de Luchon degut a que estaven preparant la sortida de l’etapa, de fet, vam haver de creuar el poble a peu, i seguir cap a pujar el port del peyresourde ( 14km amb rampes de 7-8% sense descans)

altimetria Peyresourde

És un port dur, dur però preciós. En primer lloc per les vistes i pels prats d’alta montanya que acompanyen la carretera, i en segon lloc per l’ambient que es vivia pel tour. En tot moment la gent t’animava mentre pujaves, i feiem grupets amb ciclistes de totes les nacionalitats. La veritat és que va ser una autèntica experiència. Un cop a dalt, vam fer una cerveseta i vam esperar unes 2hores i mitja a que arribessin els primers ciclistes.

Quan va haver passat tot el comboi del tour vam tornar a fer el portillon. Aquest cop per la vessant més dura. La veritat és que es va fer molt pesat, potser perquè ja duiem tot el dia pedalant i feia una intensa calor, a més ens vam torbar rampes del 8-10% sense descansos.

Altimetria portihlon des de Bagneres

Quan per fi es va acabar vam anar fins a Luz- St.Sauveur, poble on estariem els dos propers dies.

  • Tour 2108 Peyresourde

0 comentaris

Deixa un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *