Quan es triga a preparar una marató?

Quan es triga a preparar una marató?

Vivim en un món on ho tenim tot fàcil i mastegat, on l’accés a la informació és tan fàcil i tan directa que podem caure fàcilment a la infoxicació. Continuo veient plans precuinats, sens dubte per a mi són el “fast food” del meu ofici, és a dir, et faran passar la gana però ja saps per endavant que aquest producte no serà de qualitat.

Quan llegeixo que una marató es prepara en 12 setmanes…em venen ganes de preguntar a l’oncle que l’ha dissenyat a quanta gent seria capaç d’aplicar-ho. Com ja pots intuir, dependrà de múltiples factors, entre ells l’estat físic, la seva salut, el seu temps per entrenar, la seva feina, la seva experiència en esports de resistència…etc. Si agafem una pesona sedentària, mal alimentada i amb mals hàbits realment creieu que serà capaç d’estar preparat? I creieu que cada persona s’adaptarà igual al mateix pla d’entrenament? És evident que no, i aquí és on hi ha un dels principis més importants de l’entrenament, el de la INDIVIDUALITZACIÓ.

Per tant, posa’t en mans d’un PROFESSIONAL, i si et diu que el seu pla per preparar una marató dura X setmanes… dubta, ja que és el pla que cal adaptar a l’usuari i no al revés.

0 comentaris

Deixa un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *