Half triathlon Pamplona 2019

El passat 18 de Maig vam disputar el triatló de mitja distància ( 1900m, 85km i 20km) de Pamplona.

Recorregut únic, i un ambient que et fa sentir un professional del triatló. El desplegament i la implicació de la ciutat amb aquest triatló és espectacular.

Portàvem mesos preparant aquest triatló , vam fer un parell de mesocicles específics per a aquesta competició i la veritat és que a nivell individual va anar força bé. El tram de natació transcorria al “pantano de Alloz” , on ens esperava una aigua que es va fer eterna, va ser una natació molt incòmode al inici, no parava de donar-me cops amb els triatletes. La veritat és que era complicat posicionar-se en un grup tant nombrós. Vaig haver de fer un parell de giras nedant esquena per saber com anava posicionat dins del grup i també per tranquilitzar-me davant dels forts cops de colze que rebia. De totes maneres no hi havia més remei que apretar les dents i seguir endavant, i així va ser. Vaig encara la T1 amb ganes de fer una bona bici, mentalment i fisicament em sentia fort.

El tram de ciclisme vas ser força plàcid, un recorregut molt variat, on havies de acoplar-te al màxim per aconseguir la màxima eficiència aerodinamica. La veritat és que el vaig fer a bon ritme i sense defallir, he de reconeixer però que a partir del Km 80 ja tenia ganes de d’aparcar la bici i començar a córrer. ..I així va ser, arribava a la T2 i començava el tram de correr guanyant moltes posicions, em sentia molt fort altre vegada, el coco responia i les cames….les cames no tant, a la segona volta vaig començar a patir muscularment, però tot i això em permetia seguir guanyant posicions, de totes maneres he de reconeixer que en cap moment de tram de correr se’n va fer llarg. Aquest, és molt espectacular ja  que transcorria pel casc antic, pels mateixos carrers on hi fan el correbous de San Fermín, ja us ho podeu imaginar, un ambient espectacular!.

En definitiva, un triatló que heu de fer un copa  la vida. Allò s’ha de viure!