HALF IM 100% de  l’Ametlla de Mar:

El passat diumenge 18/06/2018 vam competir al triatló 100%Half de l’Ametlla de Mar.

El dia començava amb un fort vent, a tots ens va agafar per sorpresa ja que a la previsió no hi figurava cap ratxa de vent fora del normal. Ens vam dirigir cap a boxes, vam deixar-ho tot i apunt i vam prendre una mentalitat d’autoconfiança. Al cap ia la fi tots teniem les mateixes condicions! Així que a les 08:15 sonava el xiulet de sortida.

Tram de natació: Ritme força còmode, procurant no perdre el grup. Les condicions de la natació eren bonissimes, no hi havia onatge i l’agua era molt transparent. Així que arribava a la T1 en 9ena posició, però a partir de llavors tocava el més dificil lluitar contra el fort vent!.

Tram de ciclisme: Amb el vent que feia vaig sortir amb prudència, trobant un ritme que pogués mantenir, i la veritat és que cap al km 40 no portava bones sensacions, tot i així vaig poder-ho salvar dignament, vaig procurar menjar i beure bé i reservar forces pel córrer.

Tram de cursa a peu: Començant força prudent, ens esperaven 20km amb una intensa calor, els primers 10km vaig preferir fer-los a ritme còmode i simplement vaig deixar que passessin els km. La segona meitat de cursa vaig poder augmentar el ritme, guanyant unes quantes posicions…. la veritat és que em trobava bé, molt bé per les condicions que teniem de calor i vent. Finalment vaig poder acabar en 15ena posició amb un temps de 4h i 46minuts.

Content, molt content pel resultat però sobretot perquè era de les poques vegades que en condicions desfavorables em sentia molt fort.

0 comentaris

Deixa un comentari


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *