Entrenament amb bandes elàstiques

Hola com anem?

En primer lloc m’agradaria explicar-te que no soc gens partidari de fer taules d’exercici genèriques, el per que? doncs perquè son els exercicis el que s’han adaptar a la persona i no viceversa.
Per tant , m’agradaria deixar constància que aquesta és una taula dirigida a gent amb un bon estat de salut i que disposi d’una correcta tècnica alhora d’executar els exercicis.

Segurament et preguntis com és que poso a disposició aquesta taula?, doncs el motiu no és cap altra que vull obrir les portes i ajudar a la gent a fer esport, després de les últimes limitacions que han motivat a limitar l’activitat física pel COVID19 em veig amb la necessitat d’aportar el meu granet de sorra.

He fet una taula amb exercicis força bàsics, simples i crec que et poden ajudar a mantenir el teu estat físic mentre tinguem aquesta situació. És important saber que cada persona pot necessitar un nombre determinat de series i repeticions, així que les que he posat son totalment orientatives! Això és quelcom que cal tenir en compte alhora de la correcta execució, l’ideal és individualitzar amb el teu estat físic. Si tens qualsevol dubte estaré encantat de resoldre’l.

Material necessari:

Taula d’exercicis: