• Consigue tus objetivos en ciclismo de ruta, BTT, XCO, CX....


  Contacta
 • Nos adaptamos a tu nivel y disponibilidad.


  Contacta
 • Saca el máximo de tí .


  Contacta

Optimitzación

Aprovechamos al máximo tus salidas ciclistas.

¡Cumplimos tus objetivos!

Desde mejorar tu rendimiento hasta mejorar en  tus competiciones

Para todos los niveles.

Adaptamos el entrenamiento a tu estado físico y disponibilidad!

Nuestra filosofía de trabajo es que cada usuario disponga de su propia planificación para finalizar sus marchas cicloturistas o sus competiciones. Es una prioridad nuestra adaptar los entrenamientos al estado físico, a la disponibilidad, y al nivel de compromiso.

Este servicio es óptimo si quieres:

 • Mejorar tu rendimiento en ciclismo.

 • Finalizar tus marchas cicloturistas y tus competiciones.

 • Tener una programación ajustada a tí. En base a tu frecuencia cardíaca o a tu potencia.

 • Seguir las actividades programadas desde tu dispositivo.

 • Tener una comunicación constante con tu entrenador.

 • Tener contacto ilimitado para dudas y/o  cambios en tu calendario.

 • Usar software puntero en tecnología como las aplicaciónes Training Peaks y WKO5.

 • Tener un entrenador que valoré y analize los datos que haya recogido tu dispositivo.

 • Ajustar la carga de entrenamiento a tus necesidades y objetivos.

David Pinto Medina
David Pinto Medina
03/10/2022
Llevo entrenando 10 meses con el y se notan los resultados todos los objetivos cumplidos.Entrenos específicos y personalizados . Comunicación constante y respuesta a cualquier duda un 10.ss s supuper
Pere Puig Gutierrez
Pere Puig Gutierrez
03/10/2022
Mai havia tingut un entrenador personal i tenia molts dubtes de fer-ho. He aconseguit el gran repte d'acabar un Ironman entrenant només un any i això que mai havia corregut, ni fet cap cursa de córrer. Aquest èxit ha estat gràcies a un entrenament ben estructurat, per part del Xevi, desde el primer dia en el que no he tingut ni una sola lesió. El Xevi sap el que es fa, et sents en tot moment en bones mans, és molt proper i tens contacte directe permanent per resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir el dia a dia. El dia de la meva cursa es va presentar sense avisar per interessar-se pel meu estat dedicant un dia festiu per estar al meu costat. Només en tinc bones paraules i el recomano 100% . Especialista en triatlons i curses de curta i llarga distància ( on ell també hi competeix) tot i que estic segur que domina moltes més modalitats esportives. Només en tinc bones paraules i recomanar-lo sigui quin sigui el teu objectiu esportiu.
Javier Prieto
Javier Prieto
29/10/2021
Llevo varios meses ya con Xevi y la verdad es que muy contento. Muy atento en todo y cualquier duda te la responde por WhatsApp o incluso por teléfono si necesitas hablar con él. Muy recomendable.
Gal-la Escriche
Gal-la Escriche
31/08/2021
En Xevi és un entrenador personal, excel·lent! Professional al 100%, super implicat en la seva feina i molt atent. Planificacions personalitzades segons objectius i amb seguiment exhaustiu. Fàcil de comunicar-t'hi i amb ràpida resposta. En definitiva l'entrenador que qualsevol esportista li agradaria tindre. Moltes gràcies Xevi
Pau Aguilera
Pau Aguilera
14/04/2021
Lo que buscas de un entrenador, aparte de que te entrene y rendir mas que esto Xevi lo hace a la perfección, es la comunicación entre entrenado y entrenador y de esto Xevi va sobrado , se nota que le gusta lo que hace , y esto se refelja en los entrenos que pone y en la comunicación , busca la prefeción en cada detalle y no deja ni una pizca al azar. 100% recomendable .
oscar vidal
oscar vidal
13/04/2021
Gran entrenador Entrenamientos personalizados a tu nivel
Miguel Migallon Ramírez
Miguel Migallon Ramírez
08/03/2021
Buenos entrenos y un trato genial. Entrenos fe btt diferentes y adaptados a cada persona. Estoy muy contento por que se notan los resultados, gracias al trabajo y planificación dedicada por Xevi. Recomendado 100%.
Rubén De Vicente Aiguaviva
Rubén De Vicente Aiguaviva
07/02/2021
Ja fa més de 10 anys que faig curses a nivell popular/amater,en aquest temps he tingut varis entrenadors/res i he competit en moltes modalitats, bici BTT, bici carretera, running muntanya i ara última època córre en asfalt. M'agrada practicar tot tipus de esports i també sóc conscient que en èpoques que vos anar a competir i estar a tope, es essencial una bona planificacio per part d'un entrenador. Amb en Xevi puc dir que pràcticament a set amb l'únic que he notat que veritablement esta per mi i formem un equip, ell s'ha adaptat en tot moment a les meves necessitats i això és important, en molt altres moments m'he notat un simple COPIAR I PEGAR i crec que l'ho més important quan decideixes tenir un entrenador personal és un entrenador que s'adapti a les teves qualitats,necesitats,prioritats etc.... I en Xevi amb això m'ha donat la confiança que veritablement ho fa. Aixins que no tinc gaire més a dir, només us puc recomanar que si teniu ganes de posar-vos en forma no importa si es per salut, estètica, competició......i no us voleu sentir un simple copiar i pegar, no tinc cap dubte que en Xevi us ajudarà aconseguir els vostres reptes i resultats amb una gran professionalitat i amistat.
Eva Sola
Eva Sola
03/01/2021
Estic molt contenta amb els entrenaments que em prepara en Xevi. Des del primer dia ha captat perfectament les meves necessitats i estic molt contenta amb els resultats. El recomano al 100x100.
whatsapp